Huurlingsedam: (024) 64 55200
Saltshof: (024) 64 51444

Voorleesontbijt op Het Kinderdagpaleis

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Annemarie van der Heijden en woon in Kerkeveld, Wijchen. Ik ben auteur en illustator bij Clavis Uitgeverij en misschien kent u mij van de serie peuterboekjes over Joppie, of de recentere serie peuterboekjes over Noortje.
Afgelopen woensdagochtend, 22 januari, mocht ik de kinderen voorlezen bij het Nationale Voorleesontbijt op Het Kinderdagpaleis.
De leidsters hadden erg hun best gedaan om het heel gezellig te maken. Er waren krrrr…okodillen-hapjes en er was zelfs een krokodil van komkommer!
Want…ik las voor uit het prentenboek van het jaar Krrrr…okodil!

Met open mondjes zaten sommige kinderen te luisteren, want het was soms een beetje een spannend, maar gelukkig ook een heel grappig boek! Daarna heb ik nog een boekje van mezelf voorgelezen, Noortje en de dieren. Wat hebben de kinderen goed geluisterd! En wat reageerden ze leuk op het verhaaltje. Dat was echt heel knap! Het is altijd leuk om te zien wat mijn eigen boekjes voor reacties oproepen bij de kinderen. Ik heb er dus zelf ook van genoten!

Groetjes Annemarie